Začetna šola plavanja - za otroke od 4. leta starosti dalje

 

OBVEŠČAMO VAS, DA PLAVALNI TEČAJI V ČASU PRAZNIKOV OD 24.12. DO 31.12.2018 ODPADEJO. S PLAVALNO AKTIVNOSTJO BOMO NADALJEVALI V ČETRTEK, 3.1.2019. HVALA ZA RAZUMEVANJE  

ZAČETNA ŠOLA PLAVANJA

Otroke neplavalce in pol plavalce bomo skozi celoletni plavalni tečaj spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in plavalnimi tehnikami. Plavanje po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi. Plavalni tečaj poteka v homogenih starostnih skupinah 2x tedensko (v času 60min).

Program je primeren za otroke od 4. leta starosti dalje.

Otroke vpisujemo za eno šolsko leto. Celo šolsko leto ima otrok stalno skupino in učitelja. Mlajšega otroka lahko starši spremljajo v času pri preoblačenju, pred in po zaključku vadbene ure. Starši so lahko prisotni na vadbeni uri na tribuni kopališča.

Vadba poteka 2x tedensko v Zimskem kopališču Golovec in sicer:

ponedeljek in sreda od 17.00 do 18.00 ure

torek in četrtek od 17.00 do 18.00 ure

PROGRAM OBSEGA osnovno prilagajanje na vodo (drsenje, plovnost), potapljanje glave, učenje prve tehnike (žabica), osnove kravl tehnike, učenje skokov v vodo na noge, plavalne igre in animacija.

CENA plavalnega tečaja znaša 40€ na mesec (2x tedenska vadba).

VPISE v plavalni program sprejemamo preko spletne prijavnice na naši strani, preko e-pošte plavanje.sport@gmail.com in preko tel. številke info. 041 75 14 40 (kont. oseba Aleš).

 

TOP