×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: gallery/selekcijaplavanja

Igriva košarka za predšoslke in osnovnošolske otroke

OBVESTILO!

Obveščamo vas, da bomo s programom igrive košarke pričeli ob zapolnitvi skupine (min. 12 otrok).

Prijave otrok sprejemamo preko e-pošte: plavanje.sport@gmail.com in preko tel. št. 041 751440 (Aleš), 

IGRIVA KOŠARKA ZA PREDŠOLSKE IN OSNOVNOŠOLSKE OTROKE (od 5. do 8. leta starosti)

VSAK TOREK IN ČETRTEK OD 16.00 DO 17.00 URE

Program IGRIVE KOŠARKE je nadgradnja gibalne abecede, ki je namenjen najmlajšim ljubiteljem košarke in športa nasploh. Otroci med 5. in 8. letom starosti bodo v celoletnem programu spoznali različne športne zvrsti, pravila in značilnosti športnih iger, predvsem pa košarke ter se v skupini vrstnikov zabavali s svojimi učitelji ob pestrem programu na lokaciji:

  • vsak torek in četrtek od 16.00 do 17.00 ure - dvorana Golovec Celje, hala B - mala telovadnica (Dečkova cesta 1, Celje). Zbirno mesto otrok je na recepciji bazena Golovec Celje.

Vadba poteka 1x tedensko po 60 minut.

Na vadbi, ki je prilagojena starostni skupini, bodo otroci nekoliko podrobneje in aktivneje spoznali osnove košarkarske igre, košarkarskih pravil, predvsem pa košarkarskih poligonov in prilagojene igre. Za dodatno popestritev pa bodo otroci tudi v tem programu spoznali še nekatere druge aktivnosti z žogo, abc atletike (šola teka, skok v daljino, skok v višino, meti) in abc gimnastike.

Skupino bo vodil trener KK Celje, ki bo skrbel za kvalitetno izvedbo programa.

CENA 2X TEDENSKE VADBE ZNAŠA 25€ NA MESEC

KOMBINIRANA VADBA

  • 1x tedenska plavalna šola + 1x igriva košarka od 17.00 do 18.00 ure

CENA 2X TEDENSKE VADBE ZNAŠA 40€ NA MESEC

{gallery}selekcijaplavanja{/gallery}

TOP