×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: gallery/selekcijaplavanja

Igriva košarka in splošna športna vadba

OBVESTILO!

Obveščamo vas, da bomo s programom športne vadbe in igrive košarke pričeli v  torek, 9.1.2018 ob 16.00 uri. V mesecu januarju bo vadba za vse sodelujoče otroke brezplačna.

Prijave otrok sprejemamo preko e-pošte: plavanje.sport@gmail.com in preko tel. št. 041 751440 (Aleš), 

ŠTEVILO PRIJAV JE OMEJENO!

 

PROGRAM SPLOŠNE ŠPORTNE VADBE ZA PREDŠOLSKE IN OSNOVNOŠOLSKE OTROKE (od 5. do 8. leta starosti)

VSAK TOREK OD 16.00 DO 17.00 URE

Že samo ime razkriva dogajanje. Otroke bomo preko celega šolskega leta spoznali s različnimi športnimi zvrstmi. Za začetek nas čakajo elementarne igre in naravne oblike gibanja. Nato sledijo športi in igre z žogo, Abc osnove na mali ponjavi in igre z loparji. 

Spoznali bomo tudi šolo teka, atletsko in gimnastično abecedo, del učnih ur pa bomo namenili tudi športnim aktivnostim. Pri vsaki učni uri velja, da želimo otrokom prikazati osnovne značilnosti posameznih športov, osnovna pravila in pravilno uporabo rekvizitov.

Vse aktivnosti bodo temeljile na igri in dobrem počutju otrok v želji, da bi vsak otrok našel šport, ki ga še posebej veseli, pa naj v življenju postane to ali ono.

V skupini bosta vaditelj in koordinator programa, ki bo skrbel za dodatno kvaliteto pri izvedbi programa.

Bodoči športniki, starejši od pet let, bodo nove športne panoge lahko spoznavali na naslednji lokaciji:

  • vsak torek od 16.00 do 17.00 ure - dvorana Golovec Celje, hala B - mala telovadnica (Dečkova cesta 1, Celje). Zbirno mesto otrok je na recepciji bazena Golovec Celje.

Vadba poteka 1x tedensko po 60 minut.

 

IGRIVA KOŠARKA ZA PREDŠOLSKE IN OSNOVNOŠOLSKE OTROKE (od 5. do 8. leta starosti)

VSAK ČETRTEK OD 16.00 DO 17.00 URE

Program IGRIVE KOŠARKE je nadgradnja gibalne abecede, ki je namenjen najmlajšim ljubiteljem košarke in športa nasploh. Otroci med 5. in 8. letom starosti bodo v celoletnem programu spoznali različne športne zvrsti, pravila in značilnosti športnih iger, predvsem pa košarke ter se v skupini vrstnikov zabavali s svojimi učitelji ob pestrem programu na lokaciji:

  • vsak četrtek od 16.00 do 17.00 ure - dvorana Golovec Celje, hala B - mala telovadnica (Dečkova cesta 1, Celje). Zbirno mesto otrok je na recepciji bazena Golovec Celje.

Vadba poteka 1x tedensko po 60 minut.

Na vadbi, ki je prilagojena starostni skupini, bodo otroci nekoliko podrobneje in aktivneje spoznali osnove košarkarske igre, košarkarskih pravil, predvsem pa košarkarskih poligonov in prilagojene igre. Za dodatno popestritev pa bodo otroci tudi v tem programu spoznali še nekatere druge aktivnosti z žogo, abc atletike (šola teka, skok v daljino, skok v višino, meti) in abc gimnastike.

Skupino bo vodil trener KK Celje, ki bo skrbel za kvalitetno izvedbo programa.

CENA 2X TEDENSKE VADBE ZNAŠA 25€ NA MESEC

KOMBINIRANA ŠPORTNA VADBA

  • 1x tedenska plavalna šola (vsak ponedeljek od 17.00 do 18.00 ure)
  • 1x tedenska splošna športna vadba (vsak torek od 16.00 do 17.00 ure)
  • 1x tedenska igriva košarka (vsak četrtek od 16.00 do 17.00 ure)

CENA 3X TEDENSKE VADBE ZNAŠA 40€ NA MESEC

{gallery}selekcijaplavanja{/gallery}

TOP